Založ si blog

Komáre na nete

Keď občas surfujem po nete, mám pocit, že niektorí jedinci žijú len preto, aby mohli pod rúškom anonymity napádať iných. Skrytí za vymyslené mená, ktoré bývajú mnohokrát bezpohlavné, dostávajú orgazmus len pri pomyslení, ako toho druhého zosmiešnili, urazili, potupili alebo znechutili. Dobíjajú sa novou energiou a s radosťou sa vrhajú na ďalšiu obeť, aby ju cicali. To by bol námet na sci-fi! Odstrihneš ich od netu a oni zahynú ako komáre po postreku.

Nie som psychológ, ale asi nebudem ďaleko od pravdy, ak poviem, že to bývajú zakomplexovaní jedinci skrz-naskrz prežraní závisťou, skepsou, nenávisťou alebo hnevom z neúspechov v osobnom živote, v sexe, alebo v práci. (Asi nikoho neprekvapí, že čas ich príspevkov sa vzácne zhoduje s klasickým pracovným časom.) Nedokážem si totiž predstaviť šťastného, vyrovnaného a pracovne vyťaženého človeka, ktorý má potrebu ventilovať počas dňa svoje nenávistné pocity. Ukrytý za svietiacou obrazovkou svojho monitora a priťahovaný „beztrestnosťou“ netu ako pachom krvi.

Komáre na nete!

Myslím, že je čas venovať sa tejto téme v nejakej svojej nasledujúcej knihe 🙂

 

 

 

 

Čo teraz, pán Cameron?

25.06.2016

Nemám rada politiku. Pokojne by som prežila bez všetkých špinavých hier, večných šarvátok, ale aj nebezpečných megalomanských rozhodnutí. Lenže to nejde. Nikto nie je ostrovom samým pre seba, akokoľvek by si to občas prial. A tak sledujem dianie vo svete, pretože sa týka aj mňa. Ani nie z pohľadu veľkých finančných skupín a rôznych lobby, tam sú tie záujmy a [...]

Každá krajina má v srdci mokvajúcu ranu

16.05.2016

Doznievajú vo mne zvuky najväčšej speváckej súťaže Eurovision Song Contest, ktorá sa tento rok uskutočnila v Štokholme. Mám rada spevácke súťaže a preto som sa na live prenosy naozaj tešila. Rovnako aj moja sestra. Po vyhlásení výsledkov mi o pol druhej v noci zapípala jej esemeska. UZ NIKDY NEBUDEM POZERAT TU SUTAZ.

Dvojnásobný víťaz

01.03.2016

Viem, že Leonardo DiCaprio si možno zaslúžil Oscara už skôr a za iné svoje filmy. A tiež si viem predstaviť, že herci, ktorí boli spolu s ním nominovaní, sa tento rok môžu cítiť trochu dotknutí. Pretože všetci boli skvelí. No Oscar za hlavnú mužskú úlohu je len jeden a tentoraz ho dostal Leo. U mňa je však Leonardo DiCaprio dvojnásobný víťaz. V mojich očiach [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Tamara Tainová

Najväčším triumfom spisovateľov je, keď primäjú myslieť tých, ktorí sú toho schopní. (Eugène Delacroix)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 250964x
Priemerná čítanosť článkov: 4735x

Autor blogu